Recensies

Een recensie achterlaten wordt door veel bedrijven gevraagd. En net als U hebben wij daar ook niet altijd zin in. Toch kan het ons helpen als bedrijf omdat mensen die ons niet kennen anders niet weten of de taarten lekker of leuk zijn. U weet dat wel! Dus U zou ons er een groot plezier mee doen.

Recensies

Karin S

Heerlijke taarten met geweldige thema's. Kan niet anders zeggen als dat de binnenkant net zo lekker en mooi is als de buitenkant 🙂

Pascale van Goethem

Lekkere mooie kunstwerkjes helemaal op maat!

Haske Evers

Fantastische Peppa Pig taart. Hij zag er niet alleen prachtig uit (met figuurtjes tot in de kleinste details uitgewerkt) maar smaakte ook erg lekker. Ik zal in de toekomst zeker weer bij cakelicious bestellen.

Iris van den Bosch

Voor de geboorte van onze knappe dochter Isa heeft Cakelicious een (bijna) net zo'n mooie taart gemaakt, die heerlijk smaakte! Hartstikke bedankt 🙂

Rita van Frankfoort

Geweldige taarten en ergggg lekker.........

Resi Kostjens

Wat een leuke taarten ... bijna zonde om te eten

RECENSIES

Ook een recensie achterlaten?  Op iedere product pagina (onze taarten) vind U onderaan de pagina reviews. Als u daar op klikt vult u eenvoudig uw review/recensie in. Of U plaatst hem op onze facebookpagina. Dan zorgen wij dat hij er hier tussen komt te staan.